Esittelyssä seuramme ensimmäinen työntekijä

5.1.2020

Elixiria Sport on tehnyt ensimmäisen toimintavuotensa aikana pitkäjänteisesti töitä, jotta pystyy tavoittelemaan vuodelle 2022 asettamaansa visiota nykyaikaisena, laadukkaana ja innostavana voimisteluseurana. Vuosi 2020 startataan isolla askeleella kohti ammattimaisuutta ensimmäisen täysiaikaisen työntekijän, toiminnanjohtajan, palkkauksella. Tähän merkittävään rooliin astuu rohkein saappain Kajsa Lundell.

Mikä on parasta Elixiria Sportissa?

Yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen. Elixiria Sportin toiminnassa on mukana huipputyyppejä aina pienistä voimistelijan aluista innokkaisiin valmentajiin sekä ammattitaitoisista hallituksen jäsenistä kovaa työtä tekeviin urheilijoihin. Elixirian sydän on harjoitushallimme Elixiria Centerin eteistila ja keittiö, jossa kohtaa päivittäin kymmeniä harrastajia huoltojoukkoineen.

Mitä odotat työltä?

Työ haastaa minua sopivasti yhdistellen osaamistani eri aloilta. Valmistuin vuonna 2017 Tampereen Ammattikorkeakoulusta tiimijohtamisen ja yrittäjyyden tradenomiksi. Voimistelun parissa olen puolestaan aloittanut vuonna 2000 ensin itse jumppaillen ja vuonna 2008 valmentajaksi siirtyen. Tykkään työskennellä lukujen ja taulukoiden parissa ja olenkin varma, että pääsen pyörittämään molempia paljon arjen työtehtävissäni. Työpäiväni tulevat koostumaan seuran kehittämisestä ja käytännön johtamisesta, talouden hallinnoinnista sekä joukkueiden valmentamisesta - ja varmasti kymmenistä muista eteentulevista tehtävistä.

Elixiria Sport järjestää maaliskuun viimeisenä viikonloppuna Vuores-talolla kaksipäiväisen joukkuevoimistelun EM-kisojen valintakilpailun ja sen yhteydessä Elixiria Cup -kilpailun. Mikä merkitys kilpailulla on seuralle?

Olemme iloisia, että tällainen mahdollisuus on luotettu Elixirialle! On mahtavaa päästä tuottamaan näinkin tärkeää ja suurta kilpailua seuramme alkutaipaleella. Sen lisäksi että tapahtuman järjestämisen mahdollisilla tuotoilla saadaan apua parempien harjoitteluolosuhteiden rakentamiseen, on mahtavaa päästä tekemään töitä yhdessä hyvällä porukalla. Uskon vahvasti siihen, että paras tulos seuratoiminnassa ja muissa työympäristöissä saavutetaan yhteisellä tekemisellä ja aidolla, positiivisella vuorovaikutuksella.

Missä näet Elixiria Sportin 5 vuoden kuluttua?

Vuonna 2025 viimeistelemme toisen strategiakautemme tuloksia. Elixiria Center on saanut sisarhallin Itä- tai Etelä-Tampereelta. Jäsenmäärämme on 750 ja teemme yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa. Olemme onnistuneet luomaan lähialueen koulujen kanssa suunnitelman, joka mahdollistaa voimistelijoiden harjoittelun myös arkiaamuisin. Elixiria-linjan joukkueet ovat vakiinnuttaneet asemansa joukkuevoimistelussa lajinsa kärjessä. Harrasteryhmissämme liikutaan iloisesti ja uusia taitoja oppien useassa eri lokaatiossa harjoitushalliemme ympäristössä.

Toivotamme Kajsalle hurjasti onnea uusiin työtehtäviin!