Ilmoittautumisehdot

1. Tunteja on mahdollista kokeilla kaksi kertaa ilman maksusitoumusta.

2. Ilmoittautuminen on mahdollista perua 14vrk kuluessa ilmoittautumisesta / ensimmäisestä kerrasta. Peruutus hyväksytään vain sähköpostitse laskutus@elixiriasport.fi. Peruutus on hyväksytty ja maksusitoumus poistuu, kun saat vastauksen viestiisi. Mikäli olet jo ehtinyt maksamaan osallistumismaksun, palautetaan maksu vähennettynä 5e toimistokuluilla. 

3. 14 vuorokauden jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja maksusitoumus syntyy, vaikka et osallistuisikaan ryhmään.

4. Huoltaja on vastuussa oikeiden yhteystietojen ilmoittamisesta. Jos esimerkiksi lasku ei tule perille väärän sähköpostiosoitteen vuoksi, on lasku silti perintäkelpoinen ja maksumuistutuslisät tulevat maksettavaksi.

Maksumuistutukset

1. Jos maksua ei ole suoritettu seitsemän (7) vuorokauden kuluessa eräpäivästä, lähetetään siitä ensimmäinen maksumuistutus.

2. Jos maksua ei ole muistutuksesta huolimatta suoritettu neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa alkuperäisestä eräpäivästä, on seurauksena toinen maksumuistutus, johon lisätään 5 euron maksumuistutuslisä sekä 8,5% huomautuskulu. Tämän maksumuistutuksen eräpäivä on heti. 

3. Mikäli et pysty suorittamaan maksua eräpäivään mennessä, ota yhteyttä laskutus@elixiriasport.fi heti laskun saatuasi, niin sovitaan yhdessä maksuaikataulusta.