Ilmoittautumisehdot

1. Tunteja on mahdollista kokeilla kaksi kertaa ilman maksusitoumusta.

2. Ilmoittautuminen on mahdollista perua 14 vrk kuluessa ilmoittautumisesta / ensimmäisestä kerrasta. Peruutus hyväksytään vain sähköpostitse ilmoittamalla asiasta osoitteeseen laskutus@elixiriasport.fi. Peruutus on hyväksytty ja maksusitoumus poistuu, kun saat vastauksen viestiisi. 

3. 14 vuorokauden jälkeen  ilmoittautumisesta / ensimmäisestä kerrasta ilmoittautuminen on sitova ja maksusitoumus syntyy, vaikka et osallistuisikaan ryhmän toimintaan.

4. Huoltaja on vastuussa oikeiden yhteystietojen ilmoittamisesta. Jos esimerkiksi lasku ei tule perille väärän sähköpostiosoitteen vuoksi, on lasku silti perintäkelpoinen ja mahdolliset maksumuistutuslisät tulevat maksettavaksi.

Maksumuistutukset

1. Jos maksua ei ole suoritettu seitsemän (7) vuorokauden kuluessa eräpäivästä, on yhdistyksellä oikeus lähettää siitä maksumuistutus.

2. Jos maksua ei ole muistutuksesta huolimatta suoritettu neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa alkuperäisestä eräpäivästä, on seuralla oikeus lähettää aiheesta maksuhuomautus, johon voidaan lisätään 5 euron muistutuslisä sekä 8,5% huomautuskulu. Tämän huomatutuksen eräpäivä on heti. 

3. Mikäli et pysty suorittamaan maksua eräpäivään mennessä, ota yhteyttä laskutus@elixiriasport.fi heti laskun saatuasi, niin sovitaan yhdessä maksusuunnitelma tilanteen ratkaisemiseksi.

Harrastustakuu -

yhdistyksestä riippumattomat ja force majeure tilanteet

Elixiria Sport tarjoaa harrastustakuun. Mikäli jokin ylivoimainen tai odottamaton este estää harrastuksen normaalin järjestämisen kauden aikana, pyritään se ensisijaisesti korvaamaan vaihtoehtoisin menetelmin tai korvaava ajankohta löytämällä.

Mikäli harrastustoimintaa keskeytyy pitkäksi ajaksi (yli 28 vrk), tarjotaaan harrastajille mahdollisuus hyvitysten hakemiseen tilannekohtaisesti.