Ilmoittautumisehdot

1. Tunteja on mahdollista kokeilla kaksi kertaa ilman maksusitoumusta.

2. Ilmoittautuminen on mahdollista perua 14 vrk kuluessa ensimmäisestä kerrasta / kauden jo alettua ilmoittautumisesta. Peruutus hyväksytään vain sähköpostitse ilmoittamalla asiasta osoitteeseen laskutus@elixiriasport.fi. Peruutus on hyväksytty ja maksusitoumus poistuu, kun saatte vastauksen viestiinne. 

3. 14 vuorokauden jälkeen  ilmoittautumisesta / ensimmäisestä kerrasta ilmoittautuminen on sitova ja maksusitoumus syntyy, vaikka ette osallistuisikaan ryhmän toimintaan.

4. Huoltaja on vastuussa oikeiden yhteystietojen ilmoittamisesta. Jos esimerkiksi lasku ei tule perille väärän sähköpostiosoitteen vuoksi, on lasku silti perintäkelpoinen ja mahdolliset maksumuistutuslisät tulevat maksettavaksi.

5. Elixiria Sportissa harrastavia liikkujia ei ole vakuutettu seuran toimesta. Suosittelemme oman vakuutuksen päivittämistä / hankkimista.

Maksuvalvonta

1. Elixiria Sportin maksuvalvonnasta vastaa Visma Financial Solutions Oy. Maksamiseen liittyvissä asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä laskutuspalvelun numeroon 02 4808 8020 tai sähköpostilla osoitteeseen
fsf.asiakaspalvelu@visma.com.

2. Mikäli tiedätte jo laskun saadessasi, että et pysty suorittamaan maksua eräpäivään mennessä, ota yhteyttä laskutus@elixiriasport.fi, niin sovitaan yhdessä maksusuunnitelma tilanteen ratkaisemiseksi.

Harrastustakuu -

yhdistyksestä riippumattomat ja force majeure tilanteet

Elixiria Sport tarjoaa harrastustakuun. Mikäli jokin ylivoimainen tai odottamaton este estää harrastuksen normaalin järjestämisen kauden aikana, pyritään se ensisijaisesti korvaamaan vaihtoehtoisin menetelmin tai korvaava ajankohta löytämällä.

Mikäli harrastustoimintaa keskeytyy pitkäksi ajaksi (yli 28 vrk), tarjotaaan harrastajille mahdollisuus hyvitysten hakemiseen tilannekohtaisesti.