Ilmoittautumisohje

Elixiria Sportin lasten harrasteliikunnan ryhmien ilmoittautuminen, viestintä ja laskutus tapahtuu myClubia hyödyntäen.

Lisätietoja myClubin käytöstä löytyy allaolevien ohjeiden lisäksi osoitteesta help.myclub.fi/member.

1. Klikkaa itsesi osoitteeseen elixiriasport.myclub.fi/flow/events/public. Näet listan Elixiria Sportin kevään harrasteliikunnan ryhmistä.

2. Valitse mieluisa ryhmä ja klikkaa Ilmoittaudu

3. Järjestelmä pyytää sähköpostiosoitetta. Kirjaa tähän se sähköposti, jolla haluat palvelua käyttää. (Huom! Jos käytät myClub palvelua jo ennestään toisessa seurassa, pystyt ilmoittautumaan ryhmiin samoilla tunnuksilla.)

4. Järjestelmä kysyy ilmoittajan ikää. Valitse oikea vaihtoehto. (Huom! Tässä ei tule valita harrastajan ikää, vaan ilmoittajan ikä.) Lisää sen jälkeen muut tiedot. 

5. Seuraavaksi järjestelmä kysyy harrastajan tietoja. Kirjaa ne tarkasti. Huoltajaksi lisätään vähintään yksi henkilö.

6. Jatka etenemistä järjestelmän ohjeiden mukaisesti ja ilmoittaudu harrastukseen. Saat vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostiisi.

7. Huoltaja on vastuussa oikeiden yhteystietojen ilmoittamisesta. Jos esimerkiksi lasku ei tule perille väärän sähköpostiosoitteen vuoksi, on lasku silti perintäkelpoinen ja maksumuistutuslisät tulevat maksettavaksi.

8. Pääset katsomaan ja muokkaamaan myClub -profiilia sekä selaimesta että mobiiliapplikaatiosta. Suosittelemme lataamaan myClub-applikaation omasta sovelluskaupasta puhelimeen.