UUTUUS! 
Maanantai-ryhmä

Harrastusmahdollisuus isähahmoille, äijille, kummeille ja muille vetreyttä kaipaaville arjen sankareille

Elixiria Sportin yksi tärkeimmistä toiminta-ajatuksista on vaalia kaikentasoisten ja -ikäisten liikkujien elämyksiä. Seuramme haluaa tarjota mahdollisimman monelle paikan liikkua ja kohdata samanhenkisiä kavereita. 

Elixirialle on auennut tulevalle syksylle mahdollisuus järjestää toimintaa kohdennetusti isähahmoille, äijille, kummeille ja muille vetreyttä kaipaaville arjen sankareille. Ajatuksena on luoda harrastus, jossa vetreytetään kroppaa, hikoillaan yhdessä toiminnallisesti ja luodaan kehoon lisää liikkuvuutta. Mikäli ryhmän jäsenet rohkaistuvat, voidaan tunneilla tutustua myös voimisteluun. Ryhmän toiminta suunnitellaan sen osallistujien toiveita kuunnellen. 

Toimintaa on mahdollisuus järjestää maanantaisin Sammon uudella koululla klo 20-21 21.8.-18.12.2023. Harrastamisen hinta tulee mukailemaan Elixiria Sportin muiden harrasteryhmien hinnastoa. Ryhmä perustetaan, mikäli siihen saadaan kasaan kahdeksan harrastajaa elokuun loppuun mennessä.

Kiinnostuitko? Onko porukka jo kasassa? Innostu rohkeasti, kutsu kaverit mukaan ja lähde reenille! Ilmoittautumiset myClubin kautta, lisätiedot osoitteesta harrasteliikunta@elixirasport.fi.

#elixiriasport #elixiria4life