Elixiria Center

Elixiria Sportin virallisena harjoitustilana toimii laadukas ja nykyaikainen Elixiria Center. Harjoitustilaan on rakennettu 700m² kanveesialusta, joka vastaa kooltaan noin kolmea kilpailualuetta. Lisäksi harjoitustilassa on kolme kilpailualustaa vastaavaa voimistelumattoa.

Tarve

Kaikki lähti liikkeelle tarpeesta löytää ja luoda Elixiria Sportille sopivat harjoitusolosuhteet. Uuden seuramme ensimmäinen päätavoite oli löytää pitkäaikainen ja toimiva harjoitustila.

Halu

Elixiria Sportissa haluamme alusta alkaen tarjota turvalliset, laadukkaat ja nykyaikaiset harjoitusolosuhteet joukkuevoimistelulle Tampereella. 

Turvallisuus

Kilpailuvaatimukset täyttävät voimistelumatot ja kanveesi harjoitusalustana mahdollistavat suuret treeni- ja toistomäärät ilman suurta loukkaantumisriskiä. Joukkuevoimistelulle optimaaliset harjoitusolosuhteet auttavat osaltaan ennaltaehkäisemään vammoja. 

Toteutus

Elixiria Sport teki ahkerasti töitä yhteistyökumppaneidemme kanssa, jotta harjoittelu pystyttiin aloittamaan heti huippuolosuhteissa.

Elixiria Centeriin on rakennettu talkoovoimin 700m² kanveesialue, joka on optimi harjoitusalusta seuramme voimistelijoille. Lisäksi Elixiria Centeristä löytyy kolme FIG:n hyväksymää, kilpailualustaa vastaavaa, Pastorellin voimistelumattoa (14x14m).