Elixiria Sportin joukkuevoimistelutoiminta käynnistyy!

31.5.2019

30.5. Elixiria Centerillä otettiin vastaan 164 innokasta voimistelijaa joukkuevoimistelun hakutilaisuuteen. Tunnelma hallilla oli koko päivän ahkera ja iloinen. Kiitos kaikille osallistujille mahtavasta päivästä!

"Ahkerat talkoolaiset olivat saaneet hallin upeaan kuntoon, kiitos heille! Oli ilo olla vastaanottamassa näin suurta joukkoa voimistelijoita hakutilaisuuteen ja vaihtaa kuulumisia perheiden kanssa. Iso kiitos lisäksi kaikille seuran valmentajille hyvin toteutetusta päivästä!", iloitsee perustajäsen Eveliina Lautala.

 Jokaiseen hakijaan on henkilökohtaisesti oltu eilen tai tänään yhteydessä sähköpostitse kesän treeniringistä. Olethan yhteydessä meihin, jos viesti ei ole tavoittanut sinua. Alta löydät lisää infoa kesän treeniringeistä. Treenirinkien maksut ovat päivitetty myös nettisivuille.

Elixiria Sportin toiminta starttaa – mitkä ihmeen treeniringit?

Elixiria Sportin joukkuevoimistelijat harjoittelevat kesällä 2019 toiminnan alkaessa treeniringeissä. Ringit on jaettu kirjaintunnisteilla iän mukaan niin, että harjoitusten pitäminen olisi mahdollista kaikille eri tekijät huomioon ottaen (tilat, valmentajat, toivottu treenirytmi). Treeniringit eivät aseta voimistelijoita suoraan joukkuevoimistelun eri sarjoihin (SM, kilpa, harraste) – emme mielestämme voi tehdä tällaisia valintoja yhden treenin perusteella. Alkukesän tavoitteena on harjoitella yhdessä hyvällä, mutta työntäyteisellä meiningillä ja tutustua jokaiseen voimistelijaan ja heidän taitoihinsa.

Mikäli haluatte vielä keskustella teille osoitetusta treeniringistä, onnistuu se parhaiten maanantaina 3.6. klo 16-17 Elixiria Centerillä.

Kooste treenirinkien ikäjakaumasta:

A-rinki koostuu vuosina 2003-2005 syntyneistä voimistelijoista.

B-rinki koostuu vuosina 2005-2008 syntyneistä voimistelijoista.

C-rinki koostuu vuosina 2006-2008 syntyneistä voimistelijoista.

D-rinki koostuu vuosina 2009-2011 syntyneistä voimistelijoista.

E-rinki koostuu vuosina 2006-2008 syntyneistä voimistelijoista.

F-rinki koostuu vuosina 2011-2014 syntyneistä voimistelijoista.