Jäsenrekisteri

1. Jos voimistelija ei ole vielä seuran jäsen, täytyy hänen rekisteröityä Elixiria Sportin jäsentietojärjestelmään osoitteessa www.jasentieto.fi. Kaikkien Elixiria Sportin voimistelijoiden tulee olla rekisteröitynyt järjestelmään. Myös heidän ketkä ovat liittyneet jäseneksi nettisivujen kautta ennen Hoikan käyttöönottoa.

2. Alaikäinen lapsi rekisteröidään huoltajan alikäyttäjäksi. Huoltaja rekisteröityy/kirjautuu ensin itse omilla tiedoilla ja lisää sitten lapsen alikäyttäjäksi (Omat tiedot -sivulta). Täysi-ikäinen voi rekisteröityä itse.

3. Kun huoltaja on luonut itselleen alikäyttäjän lapsen tiedoilla, tulee hänen muuttaa ”laskuta vanhempaa”-asetus päälle.

4. Alaikäisen lapsen kohdalla on laitettava sähköpostiosoitteeksi huoltajan sähköposti. Laskutusjärjestelmämme on sähköinen, joten lasku lähetetään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. 

5. Rekisteröinnin jälkeen jokaisen joukkueen vastuuvalmentaja siirtää voimistelijan oikeaan joukkueeseen, joten informoi vastuuvalmentajaa rekisteröitymisestä.


6. Huoltaja on vastuussa oikeiden yhteystietojen ilmoittamisesta. Jos esimerkiksi lasku ei tule perille väärän sähköpostiosoitteen vuoksi, on lasku silti perintäkelpoinen ja maksumuistutuslisät tulevat maksettavaksi.

7.  Elixiria Sport tarvitsee tätä henkilötietorekisteriä muun muassa joukkueiden kokoonpanojen tietoihin, vanhemmille tiedottamiseen sekä laskutukseen.