Elixiria Sportin toimintaan tutustumassa

8.4.2021

Olen Vilma Lahtinen, alunperin Turusta kotoisin. Muutin 15-vuotiaana Tampereelle opintojen perässä. Opiskelen tällä hetkellä Varalan urheiluopistossa liikunnan ohjaamisen perustutkintoa, ja sen ohella suoritan yksilöllisen liikunnanohjauksen tutkintoa. Pääsin opiskeluiden kautta tutustumaan koulutussopimuksella Elixiria Sportin toimintaan.

Työssäoppijaksostani on mennyt muutama päivä, joiden aikana olen saanut osallistua useisiin mielenkiintoisiin projekteihin ja tehtäviin. Toimintaani Elixiria Sportilla kuuluu pääosin liikuntaneuvonta, virtuaalituntien suunnittelu ja toteutus, sisällöntuotannon suunnittelu sekä Elixiria Centerin järjestely. Ilmapiiri Elixiria Sportilla on erittäin rento ja kannustava.

Oma lajitaustani koostuu joukkuevoimistelusta ja kilpa-aerobicista. Joukkuevoimistelua harrastin pikkutytöstä yläkouluun asti, jonka jälkeen koin mahtavat 2,5 vuotta kilpa-aerobicin parissa. Kuitenkin muuttaessani Tampereelle voimistelu jäi, ja ryhdyin keskittymään urheiluun vain opiskelun näkökulmasta.

Olen tällä hetkellä toisen vuoden opiskelija. Mielenkiinnon kohteeni sekä osaamiseni ulottuu liikunta-alalla ryhmäliikuntaan ja yksilöllisen liikunnan ohjaamiseen. Minua innostaa eniten ihmisten kanssa toimiminen sekä hyvää oloa ja energiaa antavan työn tekeminen.


Tulen tekemään Elixiria Sportin sosiaaliseen mediaan monipuolista sisältöä, joten otathan Elixirian sometilit haltuun!


- Vilma