Kesätöissä Elixiria Sportilla

29.7.2020

Ensimmäinen kesätyöviikko

Nimeni on Emmi ja olen Elixiria Sportin Elixe-joukkueen voimistelija. Sain hienon mahdollisuuden tutustua seuratoimintaan erilaisesta näkökulmasta Elixiria Sportin kesätyöntekijänä kesällä 2020. 

Kesätyöjakso on kahden viikon mittainen ja puolet siitä on nyt suoritettu. Viikkoon on mahtunut paljon mielenkiintoisia ja minulle myös uudenlaisia tehtäviä. Onneksi ilmapiiri Elixiria Centerillä on ollut koko ajan todella hyvä. 

Viikon aikana työtehtävät ovat keskittyneet enimmäkseen loman jälkeisen Centerin kuntoon laittamiseen ja ylläpitoon, ahkerien voimistelijoiden kuvaamiseen sekä Elixiria Summer Camp goes Syysloma- leirin suunnitteluun. Tälle syyslomalla pidettävälle liikunnalliselle lastenleirille olen suunnitellut paljon mahtavaa syystekemistä, kuten hauskoja pelejä ja leikkejä, ulkoilua, askartelua ja leipomista, joten suosittelen sitä kaikille 6-12 -vuotiaille! 

Tämän kaiken lisäksi olen myös päässyt tekemään paljon muutakin, ja työtehtävät ovat olleet joka päivä erilaisia ja kiinnostavia. Olen oppinut jo viikossa paljon uutta esimerkiksi seuran toiminnasta ja toiminnan suunnittelusta. Odotan mielenkiinnolla tulevaa viikkoa sekä sen uusia haasteita. Toivon, että ensi viikon aikana saan tehdä uudenlaisia työtehtäviä ja jatkaa toiminnan suunnittelua. 

Uskon, että näistä kahdesta viikosta tulee olemaan minulle paljon hyötyä tulevaisuudessa!- Emmi


----------


Monipuolinen kesätyökokemus 

Olen Elixiria Sportin kesätyöntekijä Emmi, ja kerron vähän lisää kesätyöviikoistani ja siitä, miten päädyin voimistelijaksi ja kesätöihin Elixiria Sportille. 

Voimistelijaksi Elixiria Sportiin päädyin noin vuosi sitten. Päätin hakea Elixiria Sportiin, koska mielestäni seura vaikutti lupaavalta ja olosuhteet huomattavasti paremmilta, mitä Tampereella oli aikaisemmin ollut. Seura myös tarjosi sellaisen joukkueen, johon halusin mukaan. Olen ollut tyytyväinen päätökseeni tulla Elixiria Sportiin olosuhteiden lisäksi myös yhteisöllisyyden takia. 

Kesätyöntekijäksi taas pääsin OP:n kesätyökampanjan kautta. Olin ajatellut hakea johonkin heidän tarjoamistaan kesätöistä. Huomasin, että myös Elixiria Sportille on mahdollista hakea, joten päätin yrittää. Onneksi yritinkin, koska viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet minulle todella hyödylliset ja mieluisat.  

Toisen viikon aikana jatkoin ylläpito- ja suunnittelutehtäviä sekä harjoitusten kuvaamista. Niiden lisäksi tein kokonaan uusia työtehtäviä kuten mainostenjakoa sekä Elixiria Sportin toiminnanjohtajan päivän kuvaamista. Toisen viikon aikana kävin myös itse harjoituksissa joten päivien hauskuus oli tärkeää. Koko kahden viikon aikana jokaisen päivän sisältö oli erilainen ja uudella tavalla mielenkiintoinen.  

Mielestäni kokonaisuudessaan parasta oli uuden oppiminen ja se, että pääsin käyttämään vahvuuksiani ja tietojani hyväksi työtehtävissä unohtamatta hyvää työympäristöä ja -ilmapiiriä. 

Haluaisin kiittää Elixiria Sportia ja OP:n piikkiin -kesätyökampanjaa kesätyömahdollisuudesta. 


- Emmi