Kesätöissä Elixiria Sportilla

29.7.2020

Nimeni on Emmi ja olen Elixiria Sportin Elixe-joukkueen voimistelija. Sain hienon mahdollisuuden tutustua seuratoimintaan erilaisesta näkökulmasta Elixiria Sportin kesätyöntekijänä kesällä 2020. 

Kesätyöjakso on kahden viikon mittainen ja puolet siitä on nyt suoritettu. Viikkoon on mahtunut paljon mielenkiintoisia ja minulle myös uudenlaisia tehtäviä. Onneksi ilmapiiri Elixiria Centerillä on ollut koko ajan todella hyvä. 

Viikon aikana työtehtävät ovat keskittyneet enimmäkseen loman jälkeisen Centerin kuntoon laittamiseen ja ylläpitoon, ahkerien voimistelijoiden kuvaamiseen sekä Elixiria Summer Camp goes Syysloma- leirin suunnitteluun. Tälle syyslomalla pidettävälle liikunnalliselle lastenleirille olen suunnitellut paljon mahtavaa syystekemistä, kuten hauskoja pelejä ja leikkejä, ulkoilua, askartelua ja leipomista, joten suosittelen sitä kaikille 6-12 -vuotiaille! 

Tämän kaiken lisäksi olen myös päässyt tekemään paljon muutakin, ja työtehtävät ovat olleet joka päivä erilaisia ja kiinnostavia. Olen oppinut jo viikossa paljon uutta esimerkiksi seuran toiminnasta ja toiminnan suunnittelusta. Odotan mielenkiinnolla tulevaa viikkoa sekä sen uusia haasteita. Toivon, että ensi viikon aikana saan tehdä uudenlaisia työtehtäviä ja jatkaa toiminnan suunnittelua. 

Uskon, että näistä kahdesta viikosta tulee olemaan minulle paljon hyötyä tulevaisuudessa!- Emmi