Esittelyssä uusi fysioterapeutti ja baletinopettaja

18.9.2019

Elixiria Sportin joukkuevoimistelu on aloittanut tänä syksynä pitkäntähtäimen yhteistyön turkulaisen fysioterapeutti/baletinopettajan Yasmin Akbulatin kanssa.

Nimi?

Yasmin

Oma tausta?

Olen harrastanut joukkuevoimistelua MM-tasolla vuoteen 2006 saakka. Balettia olen harrastanut koko elämäni ja toiminut baletinopettajana noin 15 vuoden ajan. Valmentajana olen toiminut sekä joukkuevoimistelun, että rytmisen voimistelun puolella. Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja olen tehnyt paljon töitä erityisesti voimistelijoiden kanssa.

Parasta joukkuevoimistelussa? 

Joukkuevoimistelussa yhdistyvät fyysinen taito ja esteettisyys. Lajimuotona se antaa vahvat sosiaaliset taidot, rohkeuden esiintyä ja liikunnallisen elämäntavan, joka kantaa pitkälle vielä voimistelupolun jälkeenkin.

Mitä odotat tulevalta yhteistyöltä?

Odotan innolla urheilijoiden fyysisten ominaisuuksien kehittämistä yhdessä huipputiimien kanssa. Baletinopetuksen suhteen odotan aukikierron, korkeiden päkijöiden, ojennusten ja ylävartalon ryhdin parantumista. Toivon, että osaamiseni auttaa valmentajia tukemaan voimistelijoita turvallisessa harjoittelussa. Odotan innolla työskentelyä uuden, valovoimaisen ja innostavan seuran parissa.

Elixiria Sport toivottaa Yasminin lämpimästi vielä mukaan tiimiin. Myös me odotamme innolla tulevaa yhteistyötä!