Elixiria Sportin hallitus jatkaa tiedottamista

15.4.2020

Elixiria Sportin kaikki lähitunnit ja -harjoitukset pysyvät keskeytettyinä toistaiseksi Valtioneuvoston suositusten mukaisesti 17.5.2020 asti. Myös kevätnäytös perutaan kokonaisuudessaan tämän kauden osalta. Elixiria Sport seuraa tilannetta jatkuvasti ja aktiivisesti jäsentemme turvallisuuden ja terveyden takaamiseksi. Edellinen tiedote aiheesta lähetettiin seuramme toimesta jäsenille sähköpostitse 23.3.2020. 

Elixiria Sportin hallitus kokoontui aiheen tiimoilta jälleen 13.4.2020 seuran tilannekatsauksen merkeissä. On ollut upeaa huomata, kuinka moni on lähtenyt tukemaan toimintaamme taloudellisesti haastavassa tilanteessa jo nyt näinkin nopeasti - iso kiitos siitä. Valmentajien sekä ohjaajien, hallituslaisten, joukkueenjohtajien ja muiden vapaaehtoistoimijoiden toimet ovat olleet korvaamattomia - jatketaan samaan malliin yhteistä puurtamista tulevaisuuden takaamiseksi.

Joukkuevoimistelun etäharjoittelu jatkuu toimivaksi todetun mallin mukaisesti tulevinakin viikkoina. Voimistelijoillemme tarjotaan sekä online-harjoituksia Zoomin välityksellä että kirjallisia ohjeita harjoittelun jatkamiseksi. Somessa jatketaan aktiivista jäsentemme liikuttamista erilaisilla haasteilla ja vinkeillä. Mielikuvitus on sallittua ja toivottua yhteisen ilon saavuttamiseksi! Käy tutustumassa sisältöömme Facebookissa ja Instagramissa.

Yhdessä olemme enemmän!