Kesäduuni OP:n piikkiin

26.6.2019

Olen 17-vuotias Tampereella asuva Iida, ja olin Elixiria Sportilla kesätöissä sosiaalisen median kehittäjänä kesäkuussa kaksi viikkoa. 

Kesätyö Elixirialla oli todella monipuolista, ja jokainen päivä oli erilainen. Ensimmäisen viikon aikana tutustuin seuran toimintaan, otin valokuvia voimistelijoiden treeneistä ja Elixiria Centerin avajaisista, sekä päivitin niitä Elixirian someihin. Lisäksi minulla oli erilaisia visuaalisia suunnittelutehtäviä, kuten harrastelukkaripohjan suunnittelu.

Toisella viikolla sometehtävien lisäksi olin apuohjaajana Elixiria Summer Campilla, joka oli myös mukavaa ja oli kiva päästä työskentelemään myös lapsien kanssa. Tulevaisuudessa toivon työskenteleväni valokuvauksen ja median parissa, joten tämä työ oli minulle todella mieleinen ja kokemuksena hyödyllinen; opin uusia taitoja ja kehityin vanhoissa. 

Tässä työssä pääsin hyödyntämään luovuuttani ja visuaalisuuttani kivojen työtehtävien parissa, joissa usein oli vapautta myös omalle näkemykselleni.  Parasta sosiaalisen median kehittäjän kesätyössä Elixiria Sportilla oli valokuvaaminen ja mukava työympäristö. Oli kiinnostavaa tutustua ihan uuteen voimisteluseuraan ja sen toimintaan. Kaiken kaikkiaan kokemukseni Elixiria Sportilla työskentelystä oli todella hyvä ja antoisa!

Iida oli OP:n kesätyökampanjan kautta Elixiria Sportilla töissä kaksi viikkoa.

Elixiria Sport kiittää Iidaa ahkerasta työpanoksesta!❤️