Elixiria Summer Camp

27.6.2019

10.-14.6.2019

Maanantaina 10. kesäkuuta Elixiria Summer Campin iloiset lapset saapuivat viettämään ensimmäistä leiripäivää. Tunnelma oli hieman jännittynyt, mutta samalla myös innostunut. Ensimmäisenä päivänä leiriläiset pääsivät tutustumaan toisiinsa erilaisten leikkien ja aktiviteettien parissa sisällä ja ulkona. Aloitimme yhdessä tekemään leirikirjaa, jota jatkossa täytettiin leirin jokaisena päivänä. Leirikirjaan laitoimme esimerkiksi lasten leirillä tekemät upeat piirustukset.

Seuraavina päivinä lapset olivat jo hitsautuneet tiiviiksi porukaksi. Lapset saapuivat leirille joka aamu hymyissä suin, ja alkoivat heti puuhastelemaan ja leikkimään yhdessä. Pihalla leikittiin päivittäin erilaisia leikkejä ja pelejä, muun muassa jalkapalloa, koppipalloa ja pistettä, joka oli yksi lasten lemppareista.

Leirillä tarjoiltiin joka päivä myös lämmin ruoka sekä välipala. Viimeisenä leiripäivänä leivoimme yhdessä keksejä välipalalle.

Jokaisena leiripäivänä tehtiin erilaisia taideaktiviteetteja, kuten katuliiduilla piirtämistä, värityskuvien värittämistä ja mitalien askartelua. Leirillä leikittiin ja pelattiin päivittäin lasten toiveleikkejä ja –pelejä. Yhtenä päivänä leirillä oli aktiviteettina aarteenetsintää, jonka päätteeksi kaikki saivat aarteiksi omat fidgetspinnerit.

Leirin päätteeksi järjestettiin upeat leiriolympialaiset, joissa oli seitsemän erilaista hauskaa lajia, muun muassa saappaanheitto, mölkky, vanteen pyörittäminen ja juoksu. Lapset viihtyivät hyvin leirillä, ja saivat uusia kokemuksia ja kavereita.

Iida, Elixiria Sportin kesätyöntekijä

Kiitos kaikille Elixiria Summer Campin osallistujille, ensi vuonna nähdään!☺